Bronvermelding

Wanneer je de tips die we op deze blog hebben geschreven neem svp ook de volegenede tipte harten! Als je een artikel schrijft laat ook zien waar de lezer de bron te vinden is zonder opnieuw te googelen. Het weglaten van de bron is echt irritants.

de woordvoerder van Google (Matt cutts) heeft hoet wel een over gezegd waarbij de vraag was of je het in de tekst of onderaan het artikel moet zetten. Zijn antwoord was dat het voor Google niet uit maakt wel heeft hij een persoonlijke voorkeur om in het artikel te zetten zo kan je rechtstreeks naar de source.

Een aantal bloggers makken zich zorgen als ze de link plaatsen. Niet alleen is de kans dat de lezer weg klikt maar ook geen je de bron extra ‘waarde’ ofwel trust aan de bron… En als dat nu net je concurrent is zit je daar niet op te wachten.  Dit is eenvoudig op te lossen door een zogenaamde not follow link te plaatsen ipv de standaard do follow. Hierdoor staat er er wel een link (klantvriendelijk) maar geef je geen waarde door naar concurrent !

Uiteraard kan kan je ook een link pagina plaatsen waar je alle bronnen plaatst. Hieronder vind je onze gebruikte bronnen voor dit artikel.

GoogleBingAdwordsWikiBlog

NOC-NSF, Sport, KNSB, Voetbal

 

Bronnen

Wees niet ban om de juiste bron te vermeldden

 

Geef een reactie