Boxershorts : Nederlands glorie

Dann Hensums under the palm tree

Dann Hensums under the palm tree

Ik ben een man van half de dertig en heb qua sommige dingen een behoorlijk uitgesproken mening. Zo moet een onderbroek gewoon goed zitten, niet trekken, proppen of zweten. Een van de dingen waar ik me mateloos aan erger bij sommige onderbroeken is dat hij tijdens het lopen zodanig opkruipt dat je er bijna een hoog stemmetje aan overhoud. Het liefst verhelp je het euvel direct maar terwijl je hand al naar beneden gaat hou je je nog net in. Het laatste wat je wilt is een begrijpende blik van een toevallig passerende dame.

Aansluitende boxershort Vanwege het omsloten gevoel en de wetenschap dat alles op zijn plaats blijft zitten draag ik het liefst nauwsluitende boxershorts. Bewust zeg ik nauwsluitend want ik heb ooit eens een wijd model gehad, een hele dure overigens, waarbij ik steeds het rare idee kreeg dat ik op mijn tenen moest gaan lopen. Voor mij daarom geen verkapte sportbroeken maar iets wat je omsluit als een tweede huid zonder dat het plakt overigens.

Boxershorts… Ik heb al heel wat merken geprobeerd en er zitten best wel goede tussen. Mijn voorkeur gaat echter uit naar Nederlands ondergoed in plaats van een buitenlands merk. Om de plaatselijke middenstand te steunen haal ik bijvoorbeeld ook mijn boodschappen liever in mijn eigen woonplaats dan in de grote stad. Zo kwam ik laatst tijdens het surfen op een boxershortsblog terecht waar echt tientallen, sommige leuk anderen weer interessant, artikeltjes staan over de boxershorts heren. Mensen, ik wist niet dat je daar zoveel over kon schrijven! Afijn, wat schetst het toeval, zij beweren een boxershort op de markt te hebben gebracht die niet opkruipt of in je bilnaad gaat zitten.

Als zeur op ondergoedgebied heb ik er gelijk een besteld want dit moest ik natuurlijk zelf eerst uitproberen. Ik weet niet of ik het merk hier mag noemen maar de Dann Hensums boxershort zit echt als gegoten. Echt waar, hij omsluit je als een second skin zonder dat je edele delen aan je lijf vastplakken. Hoe ze het doen weet ik niet want het is geen microfiber of zo, gewoon met Lycra doorweven katoen. Doordat ze in plaats van een bilnaad een, hoe zal ik het noemen, kontstuk, hebben opgezet kruipt er ook niets tussen je billen. Ze zijn alleen online te verkrijgen en boven de €39,- rekenen ze geen verzendkosten. Nou ja, kijk zelf maar; Dann Hensums

## Dann Hensums heeft nu een speciale boxershorts aanbiedingen : niet alleen zijn de verzendkosten  zijn gratis bij aanschaf bij een order-waarde van 39, nee ze hebben de boxers ook in de aanbieding gedaan. Voor nog geen 10’euro heb je er een. Als je er vier bestelt zit je op de 40 euro en leveren ze het gratis thuis…slim gedaan om je over de streep te halen voor de aanloop van  4 boxers ##

 

Geef een reactie