Alkmaar: de stad van de liefde

Alkmaar is een zeer romantische stad, bij uitstek geschikt om te winkelen voor je huwelijk. De pittoreske binnenstad heeft veel kleine speciaalzaken waar je leuke kleding, accessoires en andere benodigdheden kunt komen. Kortom, de ideale stad voor een middagje huwelijksshoppen.

Vaak is een van de allereerste aankopen een verlovingsring of een trouwring. Midden in het centrum van Alkmaar zit Le Mariage, een trouwringenspecialist. Met een uitgebreide collectie in een zeer brede prijsrange, kun je hier terecht voor veel verschillende trouwringen. Door middel van de aanwezige trouwringenconfigurator, kun je, indien je dit leuk vindt, je eigen trouwring ontwerpen. Hierbij is niks te gek, van vingerafdrukken tot hartslag tot handschrift, alles is mogelijk.

Meer informatie over Le Mariage Trouwringen Alkmaar vind je op lemarige.nl. Je kunt natuurlijk ook langsgaan in de winkel en de je laten voorlichten. Ze zijn gevestigd aan de laat 108 in Alkmaar.

Naast ringen is trouwkleding natuurlijk ook een belangrijk onderdeel van een geslaagd huwelijk. Gevestigd op hetzelfde adres, maar dan op de bovenverdieping, zit Bruidscouture Jeannine. Jeannine maakt couture. Dat wil zeggen een bruidsjurk die uniek voor de bruid gemaakt is. Hier is er dus maar één van ter wereld. Wanneer je net wat exclusiever wilt dan een standaard confectiejurk dan moet je hier zijn.

In overleg kan Jeannine alles maken wat je maar wilt. Samen gaan jullie om tafel om te bepalen wat je wensen zijn en hoe deze het beste uitgevoerd kunnen worden. Op deze manier krijg je een unieke jurk die helemaal bij je past en die perfect zit. Daarbij is een couture bruidsjurk vaak niet heel veel duurder dan een confectiebruidsjurk. De prijs is hierbij natuurlijk afhankelijk van de gekozen materialen en de moeilijkheid van het ontwerp.

Wanneer je eens vrijblijvend meer informatie wilt hebben, loop dan eens langs bij Bruidscouture Jeannine of kijk eens op bruidscouturejeannine.nl.

Geef een reactie